Betingelser og vilkår

Disse kjøps- og leveringsvilkårene gjelder for produkter kjøpt på www.luxreaders.no.

For å handle hos Luxreaders.no må du være minst 18 år gammel og ha et gyldig debet- eller kredittkort som Luxreaders godtar. Luxreaders.no eies av Luxreaders ApS.

Når du handler hos Luxreaders.no, godtar du disse vilkårene, og du er derfor forpliktet til å gå gjennom dem før du bestiller. Siden Luxreaders kan endre disse vilkårene fra tid til annen, bør du lese vilkårene hver gang du handler hos Luxreaders.no. Vilkårene ble sist oppdatert den 25. oktober 2017.

Betaling og levering

Vi godtar betaling med Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro, Klarna og Paypal. Du blir trukket for beløpet så snart produktet er sendt.

Alle priser er oppgitt i NOK og eks. MVA. Du finner alle tilgjengelige valutaer oppgitt nederst på siden. Fraktgebyret må legges til i vareprisen. Du vil alltid kunne se de sammenlagte fraktomkostningene når du velger leveringsform under bestillingsprosessen. Kunder som bor utenfor EU, kan måtte betale toll- eller importavgifter når pakker ankommer bestemmelseslandet. Disse kostnadene må betales fullt ut av pakkens mottaker.

Vi leverer ved bruk av GLS og PostNord. Vi leverer til de fleste land i verden; alle tilgjengelige land er oppgitt ved bestilling. Listen over tilgjengelige land kan bli endret uten forvarsel. Forebygging av svindel For å bidra til forebygging av svindel forbeholder vi oss retten til å kontakte deg og be om tilleggsinformasjon – i tilfelle vi eller betalingsformidleren vår har noen bekymringer angående bestillingen din. Tilleggsinformasjon kan være bevis på faktura- og/eller leveringsadresse, men er ikke begrenset til dette. Vi vil ikke kansellere eller unnlate å godta en bestilling uten å kontakte deg, med mindre vi er sikre på at bestillingen ikke rettmessig ble lagt inn av kortets/kontoens innehaver.

Konto- og kredittkortsvindel er ulovlig, og vi vil i alle tilfeller samarbeide med alle relevante nasjonale og internasjonale politimyndigheter for å forebygge og rettsforfølge alle uredelige besøkende.

Hvis du har spørsmål rundt metodene våre for forebygging av svindel, ber vi deg kontakte oss på hei@luxreaders.no, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kunden bærer det fulle ansvar for alle post-, toll-, tilbakesendelses- og håndteringsomkostninger. Skulle kunden nekte å motta en pakke på grunn av importskatter eller -avgifter, forbeholder Luxreaders seg retten til å trekke returomkostningene våre fra tilbakebetalingen. Om returomkostningene overskrider ordreverdien, vil ingen tilbakebetaling finne sted. Luxreaders forbeholder seg retten til å belaste kortet ditt dersom vi skulle motta noen senere krav tilknyttet leveransen. Vi kan for øvrig ikke deklarere pakker under reell verdi eller som gaver.

Angrerett og 30 dagers fri retur

Hvis brillene ikke passer har du 30 dager på deg til å returnere varene - gratis. Du må kun benytte vedlagte returseddel. Du har rett til å angre et kjøp uten årsak innen 30 dager. Har du kjøpt flere produkter i en bestilling, kan du velge å angre kjøpet av noen eller alle produktene. Angrefristen utløper 30 dager etter dagen da du mottok produktet ditt. Hvis fristen utløper på en lørdag, søndag eller helligdag, blir fristen forlenget til påfølgende ukedag.

Angrefristen er overholdt hvis du har sendt varsel om at du ønsker å benytte angreretten før angrefristen er utløpt. Vennligst merk at returen kun er gratis hvis du benytter vedlagte returseddel. Du vil få en automatisk generert e-post når vi registrerer returen på vårt lager. Det kan ta opp til 14 dager. Etterpå vil vi refundere kjøpesummen på samme betalingsmåte som ble benyttet ved plassering av ordren.

Hvis du angrer ditt kjøp av et produkt, må du sende oss produktet til Luxreaders ApS, c/o Milcom A/S, Hørmarken 7, 3520 Farum, Danmark, Fristen er overholdt hvis du tilbakesender produktene før de 30 dagene er utløpt. Vennligst merk at tilbakeleveringen kun er gratis hvis du benytter vedlagte returmerkelapp.

Tilbakebetaling ved kansellering

Vi tilbakefører alle betalinger fra deg når du benytter angreretten, herunder leveringsomkostninger. Dette gjelder imidlertid ikke i følgende tilfelle:

Hvis du har kjøpt flere produkter i en bestilling og kun kansellerer deler av kjøpet ditt, tilbakebetaler vi ikke leveringsomkostningene.

Hvis du har valgt en leveringsform som er dyrere enn det billigste alternativet vi tilbyr, tilbakebetaler vi ikke merutgiftene. Vi tilbakebetaler beløpet uten unødig opphold og under enhver omstendighet senest 30 dager etter datoen da vi mottok meldingen din om angrerett. Vi kan imidlertid tilbakeholde betalingen frem til vi har mottatt dine returnerte produkter eller til du har dokumentert tilbakesendingen.

Med mindre du uttrykkelig har samtykket til noe annet, bruker vi samme betalingsmetode for tilbakebetalingen som du brukte under den opprinnelige transaksjonen. Du vil uansett ikke bli pålagt noen form for gebyrer som følge av tilbakebetalingen.

Reklamasjon

Hvis du har kjøpt en vare som har mangler – f.eks. materialdefekter eller fabrikasjonsfeil – gjelder reglene i kjøpsloven. Du kan reklamere på mangler ved produktet innen 24 måneder fra leveringstidspunktet ved å henvende deg til oss på hei@luxreaders.no.

Vi ber deg belyse problemet i så stor detalj som mulig. Dette er ikke et krav, men det gjør det enklere å finne feilen og minimere behandlingstiden for reklamasjonen din.

Hvis reklamasjonen er berettiget og mangelen ikke kan avhjelpes uten å sende produktet tilbake, tilbakebetaler vi dine rimelige fraktomkostninger. Husk at produktet alltid må sendes i forsvarlig emballasje og at du må få kvittering på forsendelsen. Ta vare på postkvitteringer, inkludert informasjon om fraktomkostninger og eventuelt kolli-/sporingsnummer.