Blue light briller

Blue light briller

Verden slik vi kjenner den opplever en stadig økende bruk av elektroniske enheter. Dette betyr at det blir stadig mer utfordrende å redusere skjermtiden vår. Skjermene på nettbrettene, smarttelefonene og datamaskinene våre avgir høye nivåer av blått lys, noe som betyr at vi blir utsatt for disse strålene i mange timer hver dag.

Øynene våre er ikke utstyrt for å blokkere overeksponert, blått lys, noe som dessverre resulterer i at mange av oss opplever de negative bivirkningene av konstant skjermeksponering. Symptomene spenner fra hyppig hodepine, til økt belastning i øynene og til og med forstyrrede søvnmønstre. Selv om et symptom som øyestamme kan virke mindre i lengre perioder kan dette føre til store problemer som makuladegenerasjon - permanent uskarphet og synstap.

Våre briller med blåttlysfilter filtrerer 30% av det blå lyset som sendes ut for å redusere de negative symptomene du kan oppleve betydelig, mens du forbedrer søvnkvaliteten og reduserer hodepine og belastning i øynene - på en smakfull måte! Vi tilbyr både briller med blåttlysfilter og Blue light briller med styrke, samt et bredt spekter av rammer for å sikre at vi har de blå lysbrillene som passer til din personlige stil. Ikke gå glipp av dette viktige tilbehøret!

For rammene våre tilbyr vi materialer av høy kvalitet som acetat, metall og gummi. Alle våre materialer for briller med blåttlysfilter er produsert som lette rammer, noe som gir deg komfortable, men holdbare briller. Vårt håndverk og subtile design sørger for at vi har skreddersydd rammene våre slik at de passer deg personlig. Hvis du er ny på dette og føler deg usikker på hvilken eksakt ramme som er best for deg, er det bare å prøve stilguiden vår! Etter noen enkle spørsmål, anbefaler vi noen elegante rammer bare for deg. Du kan også prøve vår virtuelle testfunksjon og visualisere fremtidige briller fra ditt eget hjem. Ingen bortkastet tid i butikkene og helt problemfri!

Hos Luxreaders kan du få 3 par briller med blåttlysfilter til bare 599 NOK. På denne måten kan du være sikker på at du alltid har et par briller for hånden. Du kan også velge å blande og matche fra en rekke andre produkter som solbriller eller lesere.

Les mer

Les mindre

Items 1-21 of 63

Page
per page
Set Descending Direction

Items 1-21 of 63

Page
per page
Set Descending Direction