Briller med blåttlysfilter og styrke

Briller med blåttlysfilter og styrke

Kjenner du følelsen av å ha tørre øyne og hodepine etter en lang arbeidsdag foran skjermen? Du kan merke at du mister konsentrasjonen og produktiviteten går ned lenge før dagen er over. Dette er noen av problemene som oppstår når du ikke beskytter deg mot det blå lyset fra skjermene på datamaskiner, nettbrett, telefoner og TV-er. De fleste tilbringer mer enn 8 timer om dagen foran en skjerm som utsetter øynene for skadelig blått lys.

Du kan beskytte øynene dine mot blått lys med et par briller med blåttlysfilter og styrke fra Luxreaders. Vi tilbyr briller med blåttlysfilter og styrke mellom +0 og +2,5 og lar deg få mest mulig ut av timene dine foran skjermen. Hvis du ikke har behov for styrker enda, har vi også briller med blåttlysfilter uten styrke. Vi tilbyr smarte Briller med blåttlysfilter og styrke i god kvalitet, som kan utfylle stilen din og la deg se bra ut mens du leser eller jobber.

Vårt utvalg av blålysbriller med styrke er tilgjengelig i acetat, metall og gummi. Disse materialene gir et eksklusivt utseende samtidig som de takler daglig bruk. De fleksible hengslene gjør brillene behagelige å ha på og passer til de fleste hodeformer. Hos Luxreaders får du 3 briller for 599 NOK inkl. frakt og retur så du slipper å begrense deg til en stil. Vår virtuelle testfunksjon lar deg teste brillene før du kjøper dem, slik at du kan se hvordan de passer til deg og slik at du kan finne det perfekte paret.

Blått lys påvirker søvnen din negativt ved å forhindre at kroppen din produserer melatonin, noe som gjør deg søvnig. I tillegg kan langvarig eksponering for blått lys potensielt skade netthinnen og påvirke synet ditt. Disse problemene kan unngås ved å bruke briller med blåttlysfilter. I tillegg til bedre søvn vil du oppleve økt produktivitet, redusert belastning i øynene og færre hodepine når du bruker briller med blått lys.

Les mer

Les mindre

39 Items

per page
Set Descending Direction

39 Items

per page
Set Descending Direction