Lesebriller

Briller i metall

Lesebriller i metall

Briller er både et hjelpemiddel og et tilbehør som fremhever utseendet ditt. Det er derfor viktig å velge den rette brillen for deg, slik at du fremdeles kan føle deg som deg selv med briller på. Vi har et stort fokus på valg av materialer og håndtverket bak brillene. Det er derfor vi kan tilby kledelige briller av høy kvalitet.


Hvilke styrker tilbyr dere?

Brilleglassene våre fås i styrker fra 0.0 til +3.50, og er laget i lette materialer. De sikrer god komfort samtidig som de er av god kvalitet. Glassene er i tillegg slipt og herdet med overflatebehandling som motvirker støv og riper. Om du er usikker på hvilken styrke du trenger, kan du forsøke vår veiledende synstest. Det eneste du behøver å gjøre er å ha 40 cm avstand til skjermen, og prøve å lese linjene i synstesten. Denne testen sidestilles ikke med synsprøver utført hos optiker, optometrist eller øyelege, men er en hjelpsom indikasjon.

Kan jeg kjøpe metallbriller med blåfilter eller solbrilleglass?

Ja! Våre metallbriller er tilgjengelige både i Blue light briller og som solbriller. Disse finnes i en rekke farger og styrker.

Hvor mye koster Luxreaders lesebriller?
Du får ett par briller for NOK 299. Dersom du ønsker flere stiler, eller for eksempel solbriller i tillegg til lesebriller, får du hele 3 briller for NOK 599. Du kan kombinere briller akkurat som du vil i dette tilbudet. Mange velger også å kjøpe 3 lesebriller for å ha en liggende på jobb, en på hytta og en hjemme. 

Les mer

Les mindre

27 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Luxreaders Metal #A Gun lesebrillerLuxreaders Metal #A Gun lesebriller
  Metal #A Gun
  kr. 299
 2.  
 3. Luxreaders Metal #D Black lesebrillerLuxreaders Metal #D Black lesebriller
 4. Luxreaders Metal #A Blue lesebrillerLuxreaders Metal #A Blue lesebriller
  Metal #A Blue
  kr. 299
 5. Luxreaders Metal #E Black lesebrillerLuxreaders Metal #E Black lesebriller
 6. Luxreaders Metal #E Gun lesebrillerLuxreaders Metal #E Gun lesebriller
  Metal #E Gun
  kr. 299
 7. Luxreaders Metal #D Gun lesebrillerLuxreaders Metal #D Gun lesebriller
  Metal #D Gun
  kr. 299

27 Items

per page
Set Descending Direction