Luxreaders er et dansk firma med røtter i København. Firmaet ble grunnlagt med ambisjoner om å digitalisere kjøp av lesebriller, og få en slutt på forestillingen om at lesebriller er et nødvendig onde som må ha en kjedelig design og være av dårlig kvalitet. Derfor har vi gjort vårt ytterste for å lage lesebriller hvor både design og kvalitet er på topp, samtidig som de har en forsvarlig pris.

Vi har mange års erfaring fra optikerbransjen, og vi har derfor nøye observert hvordan markedet for lesebriller stort sett er drevet av bensinstasjoner, supermarkeder og lignende. Disse forretningene fokuserer i stor grad på lave priser, høye marginer, og foretrekker at kundene ofte kjøper nye briller når de må korrigere synet. Resultatet er lesebriller av lav kvalitet med et billig design. Vi ønsker å forandre dette!

Luxreaders er et dansk firma med røtter i København. Firmaet ble grunnlagt med ambisjoner om å digitalisere kjøp av lesebriller, og få en slutt på forestillingen om at lesebriller er et nødvendig onde som må ha en kjedelig design og være av dårlig kvalitet. Derfor har vi gjort vårt ytterste for å lage lesebriller hvor både design og kvalitet er på topp, samtidig som de fortsatt har en rimelig pris.Vi har mange års erfaring fra optikerbransjen, og vi har derfor nøye observert hvordan markedet for lesebriller stort sett er drevet av bensinstasjoner, supermarkeder og lignende. Disse forretningene fokuserer i stor grad på lave priser, høye marginer, og foretrekker at kundene ofte kjøper nye briller når de må korrigere synet. Resultatet er dårlige og stygge lesebriller av lav kvalitet. Vi ønsker å forandre dette!

 

Vi har en høy standard og nøye utvalgte materialer, som ofte brukes i dyre designerbriller. I tillegg har vi utviklet lette brilleglass som gjør lesebrillene lette og komfortable. 

Vi har satt en høy standard og valgt materialer med omhu, som vanligvis brukes i dyre designerbriller. I tillegg har vi utviklet lette brilleglass som gjør lesebrillene lette og komfortable. Dette er helt nødvendig for lesebriller, siden du vanligvis tar dem av og på mange ganger daglig, noe som stiller krav til kvalitet.

Vårt design

Vår lidenskap for stilfulle briller er grunnelementet i vårt design. Alle brillene er designet i Danmark, hvor vi arbeider intenst med å forene nye trender med tradisjonell og klassisk design. Målet er å skape uttrykksfulle lesebriller som er komfortable og gjenspeiler den Skandinaviske stilen.

Selv om det «bare» er lesebriller, synes vi at brillene skal være et uttrykk for din personlige stil. Akkurat som alt det andre du har i klesskapet. Du skal jo tross alt ha lesebrillen i ansiktet store deler av dagen!

Our design

Vår lidenskap for stilfulle briller er grunnelementet i vår design. Alle brillene er designet i Danmark, hvor vi arbeider intenst med å forene nye trender med tradisjonell og klassisk design. Målet er å skape uttrykksfulle lesebriller som er mer enn et nødvendig onde.

Selv om det «bare» er lesebriller, synes vi at brillene skal være et uttrykk for din personlige stil. Akkurat som alt det andre du har i klesskapet.

Enkelt og digitalt

Mange utsetter å kjøpe sitt første par med lesebriller. Det er mange grunner til dette. Grunner som vi har ambisjoner om å bryte ned og fikse digitalt. Derfor arbeider vi med å utvikle en virtuell måte å prøve brillene på, samt å digitalisere en synstest, slik at vi kan gjøre en kvalifisert vurdering av hvilke briller og styrker som passer for deg.

Å kjøpe briller på nettet må være risikofritt. Derfor tilbyr vi en gratis og enkel returløsning, hvor du rett og slett kan pakke brillene ned i pakken du mottok, og bruke den vedlagte returseddelen. Enklere blir det ikke!

Enkelt og digitalt

For mange mennesker kjøper deres første par lesebriller altfor sent. Det er mange grunner til dette. Grunner som vi har ambisjoner om å bryte ned og fikse digitalt. Derfor arbeider vi med å utvikle en virtuell måte å prøve på, samt å digitalisere en synstest, slik at vi kan gjøre en kvalifisert vurdering av hvilke briller som passer for deg.

Å kjøpe briller på nettet må være risikofritt. Derfor tilbyr vi en gratis og enkel returløsning, hvor du rett og slett kan pakke brillene ned i pakken du mottok, og bruke den vedlagte returseddelen.

Vi elsker å få tilbakemeldinger på produktene våre. Vi setter pris på både ris og ros, eller andre innspill, slik at vi kan tilby den beste tjenesten for deg. Du er mer enn velkommen til å legge igjen en kommentar eller vurdering av lesebrillene våre, slik at vi kan bli ennå bedre til å lage de beste lesebrillene på markedet.

Vi elsker å få tilbakemeldinger på produktene våre. Både positive og negative. Du er mer enn velkommen til å sende en kommentar eller vurdering av lesebrillene våre, slik at vi kan bli ennå bedre til å lage de beste lesebrillene på markedet.