Gratis retur

Gratis retur

Hvis brillene ikke passer har du på deg til å returnere varene - gratis. Du må kun benytte vedlagte returseddel. Sørg for å dekke til eller fjerne den opprinnelige strekkoden på esken og pakk varene forsiktig i originalinnpakningen.

Hvordan returnerer jeg ordren min?

Legg de nøye innpakkede brillene tilbake i pakken og lukk den ordentlig. Brillene må returneres i originalinnpakningen. Klistre deretter den vedlagte returlappen på pakken og lever pakken til samme postleverandør som leverte pakken.

Vennligst merk at tilbakeleveringen kun er gratis hvis du benytter vedlagte returmerkelapp. Du vil få en automatisk generert e-post når vi registrerer returen på vårt lager. Det kan ta opp til 14 dager. Etterpå vil vi refundere hele kjøpesummen på samme betalingsmåte som ble benyttet ved plassering av ordren.

Refusjon

Når du angrer på kjøpet ditt refunderer vi alle innbetalinger fra deg inkludert leveringskostnadene. Dette gjelder imidlertid ikke i følgende tilfeller: Hvis du har kjøpt flere varer på samme ordre og kun angrer på deler av kjøpet ditt vil vi ikke refundere leveringskostnadene.

Hvis du har valgt en leveringsmåte som er mer kostbar enn den billigste leveringsmåten vi tilbyr, vil du ikke bli refundert for ekstrakostnadene. Vi vil refundere beløpet uten unødig opphold og innen 14 dager fra den datoen vi mottok meldingen om kansellering.