Privacy policy

GENERELT

    1. Denne personvernpolitikken ("Personvernregler") beskriver hvordan Luxreaders ("Luxreaders", "oss", "vår", "vi") samler inn og behandler informasjon om deg.
    2. Personvernreglene gjelder personopplysninger som du sender til oss eller som vi samler inn via Luxreaders nettsted,www.luxreaders.no ("Nettstedet").
    3. Luxreaders er datakontrolleren for din personlige informasjon. Alle henvendelser til Luxreaders må gjøres via kontaktinformasjonen som er oppført i seksjonen. 8.

LUXREADERS' SAMLING AV PERSONLIG INFORMASJON

    1. Hvilken personlig informasjon samler vi inn og til hvilke formål?
      1. Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om deg, for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvilke søkeord du bruker på nettstedet, din IP-adresse og informasjon om datamaskinen din for å optimalisere konverteringen på nettstedet, forbedre den og gjøre den målrettet. Markedsføring.
      2. Når du kjøper et produkt på nettstedet, samler vi inn informasjon om deg, for eksempel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, informasjon om hvilke produkter du kjøper og eventuelt returnert med det formål å levere produkter til deg og for oppfyllelse av våre regnskapsforpliktelser.
      3. Når du gjør et kjøp, har du muligheten til å samtykke til å motta markedsføring via e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke enten ved å logge deg på brukerprofilen din eller ved å klikke på avmeldingslenken nederst i kampanjen du mottar.
    2. Hva er grunnlaget for samlingen?
      1. Innsamling av informasjon, som nevnt i par. 2.1.1 er nødvendig for at vi skal ta vare på interessene våre for å forbedre funksjonene og utformingen av nettstedet og gi deg relevante tilbud.
      2. Innsamling av informasjon, som nevnt i par. 2.1.2 er nødvendig for at vi skal oppfylle vår avtale med deg.

BRUKE DATAPROSESSORER

    1. Vi bruker eksterne selskaper for blant annet å utføre den tekniske driften av nettstedet. For eksempel hjelper våre leverandører oss med å gjennomføre målrettet markedsføring, inkludert for å målrette og forbedre nettstedet og for din evaluering av våre produkter. Disse selskapene er databehandlere og under våre instruksjoner og prosessdata som vi er databehandler for. Databehandlerne kan ikke bruke dataene til noe annet formål enn oppfyllelse av avtalen med oss ​​og er underlagt taushetsplikt.
    2. En av disse databehandlerne, Google Analytics v / Google Inc, er basert i USA. De nødvendige garantiene for overføring av informasjon til USA er sikret gjennom databehandlerens sertifisering under EU-U.S.A. Personvernskjold. En kopi av sertifiseringen finner du her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

DINE RETTIGHETER

    1. For å skape åpenhet rundt behandlingen av informasjonen din, må vi som datakontroller informere deg om dine rettigheter.
    2. Retten til innsikt
      1. Du har til enhver tid rett til å be om skriftlig informasjon om oss, blant annet hvilken informasjon vi har registrert om deg, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier av personopplysninger og mottakere av informasjon, om noen. Samt informasjon om hvor informasjonen kom fra.
    3. Retten til retting
      1. Du har rett til å ha uriktig personlig informasjon om deg selv korrigert av oss. Hvis du blir klar over at det er en feil i informasjonen vi har registrert om deg, oppfordres du til å kontakte oss skriftlig slik at informasjonen kan rettes.
      2. Informasjon som vi har samlet inn i forbindelse med registreringen din hos vår kundeklubb, har du muligheten til å korrigere deg selv ved å logge deg på brukerprofilen din.
    4. Retten til å slette
      1. I noen tilfeller har du rett til å slette hele eller deler av personopplysningene dine av oss, for eksempel hvis du opphever ditt samtykke til din registrering i kundeklubben. I den grad behandling av informasjonen din er nødvendig, for eksempel for å oppfylle våre regnskapsforpliktelser, er vi ikke forpliktet til å slette dine personopplysninger.
    5. Retten til å begrense behandlingen til lagring
      1. I noen tilfeller kan du ha rett til å begrense behandlingen av personopplysningene dine til kun å bestå av oppbevaring, for eksempel hvis du mener at informasjonen vi behandler om deg er feil.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har rett til å avsløre din personlige informasjon i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format, og du har rett til å overføre denne informasjonen til en annen datakontroller når vi samler inn dine personlige data i forbindelse med:
        - at du kjøper et produkt fra oss, jfr. 2.1.2
    7. Retten til å innvende
      1. Du har når som helst rett til å innvende mot vår behandling av dine personopplysninger, som vi samler inn for å forbedre nettstedet og dets funksjoner, av spesielle grunner, jfr. 2.1.1.
      2. Hvis du gjør innvendinger mot behandlingen, har vi ikke lenger rett til å behandle dine personopplysninger med mindre vi kan etablere legitime grunner for fortsatt behandling.
    8. Retten til å klage
      1. Du har når som helst rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K om vår behandling av dine personopplysninger.

SLETTING AV PERSONLIG DATA

    1. Hvis du ikke bruker nettstedet vårt i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette informasjonen vi har registrert om deg, for å oppfylle juridiske krav, inkludert krav i regnskapsrett (5 år fra slutten av regnskapsåret) og forbrukerlov (2-års garanti) kan lagre visse personopplysninger i en lengre periode.
    2. Informasjon som vi har samlet i forbindelse med ditt samtykke til at vi kan sende deg markedsføring via e-post. e-post, SMS og post, vil vi slette hvis du opphever ditt samtykke, med mindre vi har rett til å fortsette behandlingen, jfr. Andre

SIKKERHET

    1. Vi har tatt passende tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring eller forringelse av personopplysninger og mot kunnskap eller misbruk av uautoriserte personer.
    2. Bare ansatte som har et reelt behov for å få tilgang til din personlige informasjon for å gjøre jobben sin, har tilgang til den.

COOKIES

    1. Luxreaders bruker informasjonskapsler for å gi brukeren den beste opplevelsen på nettstedet. En cookie er en fil som er lagret i nettleseren din på enheten du bruker, og kan inneholde hvilken som helst informasjon nettstedet plasserer i den. Du kan lese mer om informasjonskapslene våre her.

KONTAKTINFORMASJON

    1. Luxreaders er datakontrolleren for personopplysningene som samles inn via nettstedet.
    2. Hvis du har spørsmål eller bekymringer rundt denne personvernregelen, kan du kontakte:

      Luxreaders
      Hørmarken 7
      3520 Farum, Danmark
      E-post: hei@luxreaders.no

ENDRINGER I RETNINGSLINJER FOR PERSONLIG DATA

    1. Vi har rett til å gjøre endringer i denne personvernpolitikken når som helst. Hvis vi gjør endringer i personvernreglene, vil du bli informert om dette ved ditt neste besøk på nettstedet.
    2. Hvis du ikke kan godta den endrede policyen, vil du ikke kunne fortsette å bruke nettstedet, og din personlige informasjon kan bli slettet.